preskoči na sadržaj
Vijesti

Vožnja u božićnoj bajci

U srijedu 8. prosinca 2021. godine učenici produženog boravka PŠ Sarvaš, uz pratnju učiteljice Marije Zbožil, uživali su u malenom izletu i vožnji božićnim tramvajem.


Tijekom mjeseca studenog prijavili su se na GPP-ov nagradni natječaj Kako je vilenjak uljepšao Božić pri čemu je bio zadatak izraditi maske i/ili kostime božićnih vilenjaka. Nakon toga bilo je potrebno fotografirati se i poslati na adresu Gradskog prijevoznog poduzeća Osijeka. Marljive ručice vrijedno su rezale, lijepile, ukrašavale i na kraju se i fotografirale.

Ubrzo su postali finalisti nagradnog natječaja na Facebook stranici GPP-a. Vjerno su ih bodrili njihovi suučenici, učitelji, nastavnici, školski kolektiv, roditelji, prijatelji i zajednica. Premda u konačnici nisu pobijedili, GPP je prepoznao njihov trud i zalaganje pa ih je odlučio nagraditi vožnjom u božićnom tramvaju. Veselju učenika nije bilo kraja!

Tijekom vožnje uživali su u božićnim pjesmama, šali, igrama i prigodnim paketićima. Mahali su prolaznicima i divili se prekrasno osvijetljenom gradu. Kako su se nalazili na glavnom gradskom trgu Osijeka, iskoristili su priliku za fotografiranje ispred nekoliko prigodno postavljenih božićnih dekoracija i za malenu šetnju gradskim centrom. Na kraju, iako pomalo umorni, vratili su se kući sa širokim osmijesima i s novim doživljajima.

Zahvaljujemo Gradskom prijevoznom poduzeću grada Osijeka na divnom iznenađenju te svima koji su ih bodrili i navijali za njih!

Vesele blagdane žele vam učenici produženog boravka PŠ Sarvaš i njihova učiteljica!