preskoči na sadržaj
Vijesti

Dani kruha i zahvalnosti za plodove Zemlje

Blago djeci koja svaki dan imaju kruh na stolu i roditelje koji se brinu da ga nikada ne nedostaje!


     Učenici 3. i 4. razreda matične škole tijekom drugog tjedna u listopadu, u okviru projekta Tjedan školskog doručka i s ciljem prigodnog obilježavanja Dana kruha i zahvalnosti za plodove Zemlje, u svojim su učionicama, poštujući epidemiološke mjere, organizirali zajedničko blagovanje kruha i zdravog doručka.

    Roditelji učenika zaista su se potrudili i na stolove su stigle slasne kreacije od brašna, vode i malo kvasca. Bilo je tu obilje kiflica, pereca, muffina, pletenica, pa čak i košarica s oznakom razrednog odjela od lisnatog tijesta. Naši roditelji pokazali su se kao vrhunski majstori u pripremanju pekarskih proizvoda, a djeca su naučila da se uz malo novca i malo više truda može nekoga nahraniti.

 

   Osim toga, učenici su donijeli povrće i nožiće kojima su sve uredno nasjeckali i tanjuriće u koje su sve to posložili s kriškama namazanog kruha. Bio je pravi užitak doručkovati u najboljem društvu - sa svojim prijateljima. Cijeli je događaj "začinio" prigodni igrokaz učenika 3.b koji pohađaju izvannastavnu aktivnost Scenska skupina čime su se predstavili svojim prijateljima u 3.a i u Posebnom odjelu. Njihovu oduševljenju nije bilo kraja i pomislili smo da bi bilo lijepo kada bismo češće priredili takve ukusne trenutke!Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Aleksandra Krampač-Grljušić   datum: 14. 10. 2021.

Raspored zvona

                     

12:00 - 13:00 - ručak u produženom boravku (kada 1. i 2. razredi imaju nastavu poslijepodne)

13:10 - 14:00 - ručak u produženom boravku (kada 1. i 2. razredi imaju nastavu prijepodne)

12:20 - 13:30 - ručak u produženom boravku u PŠ Sarvaš

13:15 - 13:55 - prvi sat u poslijepodnevnoj smjeni za 1. i 2. razrede


Vozni red autobusa